diumenge, 4 de maig del 2008

PUTTING WITH "NESSIE" IN LOCH NESS. POSANDO CON “NESSIE” EN LOCH NESS. POSANT AMB “NESSIE” EN LOCH NESS.


Here she is the author of this blog, putting next to the sculpture of the Nessie, the famous monster of "Loch Ness" (Scotland). Next I promise a stroll to you by this mysterious lake.

Aquí está el autor de este blog, posando junto a la escultura de Nessie, el famoso monstruo de “Loch Ness” (Escocia). Próximamente os prometo un paseo por este misterioso lago.

Aquí està l'autor d'aquest bloc, posant al costat de l'escultura de Nessie el famós monstre de “Loch Ness” (Escòcia). Pròximament us prometo un passeig per aquest misteriós llac.

1 comentari:

Salvador ha dit...

Amic Cristopher...
No pares de posar fotos de viatges al teu bloc, realment estàs fet un gran viatger, el que no sé si tots aquests viatges els has fet ara recentment o són de diversos anys...?. Les fotos són molt maques i has estat en països realment originals.
També m'haagradat molt tot el que dius sobre el "caos" de la plaça de Lesseps. Acabo de passar-hi i realment allò dona la impressió que no ho acabaran mai i van fent sobre la marxa, ara fent forat aquí, ara posant paviemnt allà, sense ordre ni concert. Se sap quina previsió hi ha per acabar les obres?
Per correu apart et faré arribar el PPS de l'Antàrtida tal com em demanes. Espero que t'agradi
Una abraçada,
el Sorro