diumenge, 20 d’abril del 2008

SCOTLAND: THE HIGHLANDS. ESCÒCIA: LES HIGHLANDS. ESCOCIA: LAS HIGHLANDS.

After successive dedicated entrances to cities, to the urban landscape, I believe that it touches a little bucolic air. And for it, nothing better than to make a route by the Highlands of Scotland. Taking as starting point Inverness, located to borders of the Loch Ness (the famous lake of the monster), and ascending towards the north, we found places only in which the water and the green of the fields and mountains constitute an authentic recreation for the view. The Highlands, is sprinkled of lakes and rivers and small localities that the pain is worth to visit. Strathpeffer, in seems it transferred to the Victorian time; Ullapool and its gardens of Inverewe, with even tropical plants of all type, in spite of the climate of Scotland, finally Thurso, in the North end of Scotland, starting point of the boats towards the Orkney Islands.

Després de successives entrades dedicades a ciutats, al paisatge urbà, crec que toca un poc d'aire bucòlic. I per a això, res millor per fer un recorregut per les terres altes d'Escòcia (Les Highlands). Prenent com a base de partida Inverness, situada a ribes del Loch Ness (el famós llac del monstre), i ascendint cap al nord, trobem paratges únics en els que l'aigua i la verdor dels camps i muntanyes constitueixen un autèntic esbarjo per a la vista. Les Highlands, estan esquitxades de llacs i rius i de petites localitats que val la pena visitar. Strathpeffer, en la que sembla haver-te traslladat a l'època victoriana; Ullapool i els seus jardins de Inverewe, amb plantes de tota mena fins i tot tropicals, malgrat el clima d'Escòcia, finalment Thurso, a l'extrem nord d'Escòcia punt de partida de les embarcacions cap a les Illes Orcades.

Después de sucesivas entradas dedicadas a ciudades, al paisaje urbano, creo que toca un poco de aire bucólico. Y para ello, nada mejor que hacer un recorrido por las tierras altas de Escocia (Las Highlands). Tomando como base de partida Inverness, situada a orillas del Loch Ness (el famoso lago del monstruo), y ascendiendo hacia el norte, encontramos parajes únicos en los que el agua y el verdor de los campos y montañas constituyen un auténtico recreo para la vista. Las Highlands, están salpicadas de lagos y ríos y de pequeñas localidades que vale la pena visitar. Strathpeffer, en la que parece haberte trasladado a la época victoriana; Ullapool y sus jardines de Inverewe, con plantas de todo tipo incluso tropicales, a pesar del clima de Escocia, finalmente Thurso, en el extremo norte de Escocia, base de partida de las embarcaciones hacia las Islas Orcadas.
















Inverewe Gardens in Ullapool










The forest of the Highlands














1 comentari:

M.TeReSa ha dit...

Hola Josep Lluis, en primer lloc voldria donar-te les gracies per visitar el meu blog, això m’ha permès conèixer el teu i tot passejant per ell, m’he aturat a gaudir d’aquestes imatges tan espectaculars, quina verdor !!!! quines muntanyes i quin cel !!!! et felicito son precioses.
Vaig a continuar..... fins ara !!!!