dimarts, 29 de gener del 2008

ILLES CAIMAN. ISLAS CAIMAN. CAYMAN ISLANDS

Situades pràcticament al centre del Carib, són un grup d'illes, que van ser descobertes per Cristòfor Colom, en 1503. El motiu que no s'haguessin descobert abans, és el que no tenen muntanyes i no eren fàcils d'albirar. Colom les va batejar com les Tortugues, degut a la quantitat d'aquests rèptils que les habitaven. Entre elles destaca la més gran: Gran Caiman, on es troba la seva capital George Town. Les seves principals activitats són la banca lliure d'impostos i el turisme. És el paradís fiscal per excel·lència del Carib. En l'actualitat segueixen depenent de la corona Britànica.

Situadas prácticamente en el centro del Caribe, son un grupo de islas, que fueron descubiertas por Cristóbal Colón, en 1503. El motivo de que no se hubieran descubierto antes, es el de que carecen de montañas y no eran fáciles de avistar. Colón las bautizó como las Tortugas, debido a la cantidad de estos reptiles que las habitaban. Entre ellas destaca la mayor: Gran Caimán, donde se halla su capital George Town. Sus principales actividades son la banca libre de impuestos y el turismo. Es el paraíso fiscal por excelencia del Caribe. En la actualidad siguen dependiendo de la corona Británica.

Practically located in the Caribbean center del, they are a group of islands, that were discovered by Cristóbal Columbus, in 1503. The reason that they had not been discovered before, he is the one of which lack mountains and they were not easy to sight. Columbus baptized them like the Turtles, due to the amount of these reptiles that inhabited them. Among them he emphasizes the greater one: Great Cayman, where is its capital George Town. Their main activities are the duty free bank and the tourism. It is the fiscal paradise par excellence of the Caribbean. At the present time they continue depending on the British crown.






Las iguanas son una especie protegida en las Islas Caimán. Les iguanes són una espècie protegida a les Illes Caiman. The iguanas are a species protected in the Cayman Islands