dimecres, 7 de gener del 2009

ANY NOU A FUNCHAL (MADEIRA). AÑO NUEVO EN FUNCHAL (MADEIRA). NEW YEAR IN FUNCHAL (MADEIRA).


Després del període de festes nadalenques, res millor que iniciar aquesta primera entrada del nou any amb un vídeo de la celebració de la festa de l'Any Nou a Funchal, la capital de Madeira (Portugal). Situada prop de les Illes Canàries, el cap D'Any a Funchal és tot un espectacle. A les dotze de la nit té lloc el magnífic espectacle dels focs artificials que durant 15 minuts il·luminen tota la badia. Els focs artificials de Funchal han merescut entrar en el Llibre Guinness dels records, com els millors del món.

Después del período de fiestas navideñas, nada mejor que iniciar esta primera entrada del nuevo año con un video de la celebración de la fiesta del Año Nuevo en Funchal, la capital de Madeira (Portugal). Situada cerca de las Islas Canarias, el Fin de Año en Funchal es todo un espectáculo. A las doce de la noche tiene lugar el magnífico espectáculo de los fuegos artificiales que durante 15 minutos iluminan toda la bahía. Los fuegos artificiales de Funchal han merecido entrar en el Libro Guinness de los records, como los mejores del mundo.

After the period of Christmas parties, nothing better than pioneer this first entry of the new year with a video of the celebration of the party of the New Year in Funchal, the capital of Madeira (Portugal). Placed near the Illes Canàries, the New Year's Eve in Funchal is a real show. At twelve of the night the magnificent show of the fireworks that for 15 minutes illuminate all the bay takes place. The fireworks of Funchal have deserved to enter in the Book Guinness of the remembrances, like the best of the world.


2 comentaris:

Marta ha dit...

Hola ! Bon Any!
Que hi heu anat a Madeira aquests dies?
Una abraçada

José Luis Sánchez ha dit...

Hola Marta!. Dons, si hem fet un petit creuer, visitant Casablanca, Agadir, Lanzarote i hem acabat el Cap d’Any a Funchal. Ja penjaré les fotografies. Una abraçada per tu i en Salvador.