dissabte, 14 de febrer del 2009

PANORÁMICAS DEL MUNDO. PANORÀMIQUES DEL MÓN. PANORAMIC VIEWS OF THE WORLD

Vuelvo a insertar, unas composiciones fotográficas, realizadas con el “asistente para panorama” de Roxio Easy Media Creator. Se trata de una experiencia fotográfica digital, que permite enlazar fotografías tomadas de forma sucesiva y secuencial de forma que, permite conseguir una imagen más amplia de la panorámica del paisaje o lugar.

Torno a inserir unes composicions fotogràfiques, realitzades amb l'"assistent per a panorama" de Roxio Easy Media Creator. Es tracta d'una experiència fotogràfica digital, que permet enllaçar fotografies preses de forma successiva i seqüencial de forma que, permet aconseguir una imatge més àmplia de la panoràmica del paisatge o indret.

I return to insert some photographic compositions, carried out with the "assistant for panorama" of Roxio Easy Media Creator. Treats himself of a photographic experience digital, that it allows to connect pictures prisoners in successive and sequential way in form that, it allows to achieve an image more extense of the panoramic view of the landscape or place.

RONDA (MÁLAGA)

TOLEDO

PUERTO RICO

MONTSERRAT (BARCELONA)

MUNICH

MÁLAGA

HELSINKI

MADEIRA

CAIMAN

GRANADA

CASABLANCA

BERGEN

AGADIR

3 comentaris:

Marta ha dit...

Cada vegada es fan més "birgueries"
amb les fotos. Molt guay Christopher.

Maurici ha dit...

Tot tafanejant per can "Sorro" m'he trobat amb la sorpresa agradable i espectacular (¡quines fotos! ) del teu bloc, per tant penso seguir passejant per aquí.
Això del Roxio es un programa? es pot agafar de internet?
Fins aviat company!

José Luis Sánchez ha dit...

Saltenc; Gràcies per les teves paraules que m'imprimeixen ànims. El Roxio es un programa que vaig comprar ara farà un parell d'anys per tractament fotogràfic i de filmacions. I ara no fa gaire vaig descobrir que tenia aquesta eina. No se si es pot obtenir d'internet, la veritat es que no he mirat si es por descarregar.
Salutacions