divendres, 14 de març de 2008

MERAVELLOSA COPENHAGUEN. MARAVILLOSA COPENHAGUE. WONDERFUL COPENHAGUEN

Copenhaguen és la capital de Dinamarca i es troba a l'illa de Selandia. Des de la seva fundació, es va convertir en un important port de mercaders, del qual ha derivat el seu nom. A partir del segle XII Copenhaguen va ser incrementant la seva importància. Copenhaguen és una de les ciutats més importants del Mar Bàltic, havent format part de la Lliga Hanseàtica. La població dels 33 municipis inclosos i més pròxima a la municipalitat de Copenhaguen és d'alguna cosa més de 1.800.000 habitants. La principal atracció turística de Copenhaguen és el Tivoli, un dels parcs d'atraccions més antics del món, per no dir que va ser el primer i del qual s'han derivat tots els altres parcs d'atraccions construïts posteriorment en les principals ciutats del món. Val la pena visitar també el Nationalmuseet, museu nacional, el Palau Amalienborg, residència de la Família Reial, la Kongens Nytorv, la nova plaça del Rei, amb una pista de patinatge sobre gel a l'hivern, Donin lilla havfrue, l'estàtua de la sireneta, La Ciutat lliure de Christiania, un barri hippy a Copenhaguen i no cal perdre's el Nyhavn, antic port de Copenhaguen i un dels pocs carrers de la ciutat que conserva l'aspecte original. Actualment és una de les zones d'oci més populars de la ciutat. Bressol de Hans Christian Andersen, l'autor més prolífic en contes infantils, no defrauda al visitant, que espera comprovar el que aquest autor deia de la seva ciutat: Meravellosa Copenhaguen!.

Copenhague es la capital de Dinamarca y se encuentra en la isla de Selandia. Desde su fundación, se convirtió en un importante puerto de mercaderes, del que ha derivado su nombre. A partir del siglo XII Copenhague fue incrementando su importancia. Copenhague es una de las ciudades más importantes del Mar Báltico, habiendo formado parte de la Liga Hanseática. La población de los 33 municipios incluidos y más cercanos a la municipalidad de Copenhague es de algo más de 1.800.000 habitantes.
La principal atracción turística de Copenhague es el Tivoli, uno de los parques de atracciones más antiguos del mundo, por no decir que fue el primero y del cual se han derivado todos los otros parques de atracciones construidos posteriormente en las principales ciudades del mundo. Merece la pena visitar también el Nationalmuseet, museo nacional, el Palacio Amalienborg, residencia de la Familia Real, la Kongens Nytorv, la nueva plaza del Rey, con una pista de patinaje sobre hielo en invierno, Den lille havfrue, la estatua de la sirenita, La Ciudad libre de Christiania, un barrio hippie en Copenhague y no hay que perderse el Nyhavn, antiguo puerto de Copenhaguen i un de las pocas calles de la ciudad que conserva el aspecto original. Actualmente es una de las zonas de ocio más populares de la ciudad. Cuna de Hans Christian Andersen, el autor más prolífico en cuentos infantiles, no defrauda al visitante, que espera comprobar lo que este autor decía de su ciudad: Maravillosa Copenhague!.

Copenhagen is the capital of Denmark and it is in the island of Selandia. From its foundation, one became an important port of merchants, from whom it has derived its name. As of the century XII Copenhagen it was increasing its importance. Copenhagen is one of the most important cities of the Baltic Sea, having comprised of League Hanseática. The population of the 33 municipalities including and nearer the municipality of Copenhagen is of something more than 1.800.000 inhabitants. The main tourist attraction of Copenhagen is the Tivoli, one of the older amusement parks of the world, not to say that it was first and from which all the other amusement parks have been derived constructed later in the main cities of the world. It is worth the trouble to also visit the Nationalmuseet, national museum, the Amalienborg Palace, calls to account of the Royal Family, the Kongens Nytorv, the new seat of the King, with an ice-skating track in winter, Give to Lille havfrue, the statue of the little siren, the free City of Christiania, a district hippie in Copenhagen and the Nyhavn is not necessary to lose itself, old port of Copenhaguen i of the few streets of the city that conserves the original aspect. At the moment she is one of the more popular zones of leisure of the city. Cradle of Hans Christian Andersen, the fecund fairytale author, does not defraud the visitor, who hopes to verify what this author said of his city: Wonderful Copenhagen.