dimecres, 26 de novembre del 2008

UN ALTRA PLAÇA LESSEPS ERA POSSIBLE. OTRA PLAZA LESSEPS ERA POSIBLE (II)









3 comentaris:

Xavi ha dit...

La recollida de signatures en contra de l'urbanització de la plaça on es farà i quan? En la meva família ja som 25 els que signarem en contra d'aquest insult i estafa als ciutadans.

Cordialment.

Xavi

Eduard ha dit...

UNa opinio posada aqui a dalt es meva!

pero aviam, ens queixem però perque no ens vam ficar dins la junta de veïns per fer el projecte? per comoditat? (per part meva, si!).

QUe preferiem una plaça sense el tunel i circulació per dalt i poder plantar tot ple d'arbres a la poca zona que quedes? ja se sap que el tunel no es pot enfonsar més! i sobre el formigo, com que no creixen arbres, cosa que podrien posar arbres en jardineres...

Jo si hi ha recollida de signatures no penso signar, cada dia posen més arbres i trobo que els desnivells si que són estranys, però a mi em sembla molt bé el canal, massa llarg pero un element original. La plaça en general no em desgrada.

No trobo que la plaça en cap cas sigui un insult, però si que es una mica especial, molt moderna i trencadora.

(continua agradant-me molt menys la part central de plaça catalunya) i no la comparem amb sants, allò si és un desastre on no hi ha CAP arbre!

Catala emprenyat ha dit...

Aquesta es bona Eduard; Quan es va crear la comissió de veïns, hi havíem masses. Es va tenir que fer una selecció. Els de la casa Ramos eren els mes afectats per l'escatextric que tenien davant. Així que jo vaig tenir que renunciar amb promeses de que es faria tot respectant el verd. El que volíem tots. Ara segons l'arquitecte hem d'esperar un mínim de DEU anys I JO TINC 77!!!!!!!!!